748289.jpg

Edellisessä jaksossa jäätiinkin siihen, kun Ilta oli juuri synnyttämäisillään ja odoteltiin kumpi sietä tulisi. No sehän selvisi nopeasti. Poika. Se on poika!! : D (Olen niin pitkän odottanut poikaa.) Taas vaaleahko iho, mustat nappisilmät, mutta punaiset hiukset. Mistähän ihmeesta pikkuinen oli ne perinyt? Poika kastettiin Rasmukseksi.

748316.jpg

Tässä kuva Marijasta, kun hän menee ensimmäistä päivää kouluun. On bussissa aika tyhjää. Taitaa olla ensimmäinen pysäkki : D.

748293.jpg

Marija on myös innokas oppimaan uutta. Jo lapsena hän on todella kiinnostunut taiteesta ja maalaamisesta. Hänellä on jopa 8 luovuuspistettä! Myös logiikka kiinnostaa häntä kovasti.

748302.jpg

Marija on siis kovin lahjakas ja se kyllä huomattiin. Suku oli kuulemma kuullut yllättävän nopeasti neidon koulu menestyksestä ja palkitsi hänet 100§. Marija saa kympin todistuksia!

748306.jpg

Rasmuksella ja Marijalla on siis yhteinen huone. Rasmuksen häkkisängylle on vain rakennut oma "kolo", jottei hän yöllä herättyään herättäisi Marijaa uniltaan.

748324.jpg

Aika lenti kuin siivillä ja pian oli pikku Rasmuksen aika kasvaa taaperoksi. Ilta-äiti avusti pikkuista kynttilöiden puhaltamisessa. Poikahan täyttää jo 4-vuotta, ainakin kynttilöiden perusteella.

748341.jpg

Ja tälläinen pikku söpötys Rasmuksesta kasvoi. Olen muuten huomannut Rasmuksessa enemmän isänsä piirteitä, kuten kapeat huulet, vaikkei sitä kuvasta huomaakkaan.

748344.jpg

Laaksoille oli virrannut jo paljon rahaa, sillä he olivat edenneet töissään. Amatius oli ylennyt yleislääkäriksi, kun taas Ilta oli päässyt rikospoliisiksi. Näillä rahoillaan he sisustivat kotiaan. Perhe pitää lämpimästä hengestä sisustuksessa.

748349.jpg

Ja näin taas toinenkin lapsi opetettiin kävelemään, puhumaan ja potalle mahtimaidon avustuksella. Luonnollisesti Ilta opetti asiat pienokaiselle.

748379.jpg

Laskutkin täytyi maksaa. Varoitus oli jo tullut ulosottomiehestä! Sitä Laakson perhe ei kaivannut ja maksoi kiltisti kaikki laskut.

748394.jpg

Onneksi isällä riitti aikaa tyttärellekkiin työn lomasta. Marijahan oli siis innokas shakin pelaaja, kuten isänsä, joten usein he viettivät parikin tuntia pelipöydän ääressä.

Ensi osassa seurataan Marijan kasvua teininä ja Rasmuksen lapsivaiheita. Siihen asti odotellessa voisitte kommentoida muita osia, kiitos!